OM MAMMADAMEN alias KARIANNE GAMKINN

Hei og velkommen til Mammadamen! Jeg heter Karianne Gamkinn og er mammaen til to fine fyrer på fire år og snart sju år, og kjæreste med pappaen deres. På dagtid driver jeg Gamkinn Media, et PR- og kommunikasjonsbyrå. I tillegg er jeg skribent og forfatter. Jeg er utdannet norsklærer, og i medier og kommunikasjon, og har også tidligere  undervist i norsk på videregående skole.

Takk for at du besøker nettsiden min. Hvis du lurer på noe, kontakt meg gjerne på karianne@mammadamen.no.

Mammadamen.no så dagens lys i 2008, og er en redaksjonelt uavhengig blogg. Nettsiden oppdateres 5-8 ganger i uken, og har etterhvert blitt en møteplass for engasjerte og bevisste kvinner, og menn. Leserne er lojale, og har høye forventninger til kvalitet og pålitelig innhold.

Kommunikasjonsrådgivning
I 2012 startet jeg mitt eget firma, Gamkinn Media. Jeg har 16 års erfaring fra PR-bransjen, og jobber blant annet med å hjelpe mine oppdragsgivere med PR og omtale i media. Jeg lager også nettsider og skaper innhold på nettsider og i digitale medier. I tillegg tar jeg skriveoppdrag, redaksjonelt og kommersielt, og holder foredrag og workshops innen kommunikasjon.

Bokdebut
8. mars 2013 debuterte jeg med boka Beklager, jeg må være mamma (adlink) på Cappelen Damm. I boka får du ærlige historier fra en småbarnsfamilies hverdag med tidsklemma, dårlig samvittighet, beklagelser, barn som ikke vil i barnehagen og sjefer som ikke forstår, men også om en hverdag som inneholder livets lykkeligste øyeblikk. «En mammas tanker og erfaringer og om viktigheten av å leve her og nå.»

Hilsen Mammadamen alias Karianne:-)

(Foto: Rebecca Zeller)