OM MAMMADAMEN alias KARIANNE GAMKINN

Hei og velkommen til Mammadamen! Jeg heter Karianne Gamkinn og er mammaen til to fine fyrer på tre år og seks år, og kjæreste med pappaen deres. Og så er jeg skribent og forfatter, utdannet norsklærer og i medier og kommunikasjon, og driver eget kommunikasjonsbyrå og Mammadamen.no.

Takk for at du besøker nettsiden min. Hvis du lurer på noe, kontakt meg gjerne på karianne@mammadamen.no.

Mammadamen.no har jeg skrevet siden 2008, og nettsiden har etterhvert blitt en møteplass for engasjerte kvinner, og menn.

Kommunikasjonsrådgivning
I 2012 startet jeg mitt eget firma, Gamkinn Media. Jeg jobber blant annet med å lage nettsider og skape innhold på nettsider og i digitale medier, samt å hjelpe mine oppdragsgivere med PR og å få omtale i media. Jeg tar også skriveoppdrag, redaksjonelt og kommersielt, og holder skrivekurs.

Bokdebut
8. mars 2013 debuterte jeg med boka Beklager, jeg må være mamma på Cappelen Damm. I boka får du ærlige historier fra en småbarnsfamilies hverdag med tidsklemma, dårlig samvittighet, beklagelser, barn som ikke vil i barnehagen og sjefer som ikke forstår, men også om en hverdag som inneholder livets lykkeligste øyeblikk. «En mammas tanker og erfaringer og om viktigheten av å leve her og nå.»

Hilsen Mammadamen alias Karianne:-)

(Foto: Rebecca Zeller)