OM MAMMADAMEN

kariannegamkinn_mammadamen_manualen_220Hei og velkommen til Mammadamen! Jeg heter Karianne Gamkinn og er mammaen til to fine fyrer på to år og fem år, og kjæreste med pappaen deres. Og så er jeg blogger, forfatter og kommunikasjonsrådgiver med eget firma.

Mammadamen har jeg skrevet siden 2008, og bloggen har etterhvert blitt en møteplass for engasjerte mammaer, og pappaer. Her deles meninger, refleksjoner, hverdagsøyeblikk, inspirasjon og mye mer! Ja, mammablogg, javisst, tenker jeg, og er stolt av det!

Stolt er jeg også av at Mammadamen er anerkjent og har blitt en stemme å regne med! Jeg blir ofte invitert til å kommentere mediesaker innen familieliv, barn og oppdragelse, og blogging og sosiale medier generelt. Les gjerne Foreldre, dette blir trendene i 2014 (Aftenposten), Om bildedeling av barn i sosiale medier (Nrk), Går det an å kombinere full jobb og tre barn uten å bli utslitt? (Foreldre.no) og Gjør overgangen fra barsel til jobb lettere (Foreldre.no).

8. mars 2013 debuterte jeg med boka Beklager, jeg må være mamma på Cappelen Damm. I boka får du ærlige historier fra en småbarnsfamilies hverdag med tidsklemma, dårlig samvittighet, beklagelser, barn som ikke vil i barnehagen og sjefer som ikke forstår, men også om en hverdag som inneholder livets lykkeligste øyeblikk. «En mammas tanker og erfaringer og om viktigheten av å leve her og nå.»

I tillegg til å drive denne bloggen, er jeg forfatter, kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder. Jeg driver mitt eget firma, Gamkinn Media. Eget firma gir meg mulighet til å ha en fleksibel hverdag hvor jeg kan være mye sammen med barna mine. Så får det heller blir noen lange arbeidskvelder og netter … .

Hvis du lurer på noe, kontakt meg gjerne på karianne@mammadamen.no.

Takk for at du besøker Mammadamen. Følg gjerne bloggen på Facebook og på Twitter.

Hilsen Mammadamen alias Karianne:-)