OM MAMMADAMEN

kariannegamkinn_mammadamen_280Hei og velkommen til Mammadamen! Jeg heter Karianne Gamkinn og er mammaen til to fine fyrer på tre år og seks år, og kjæreste med pappaen deres. Og så er jeg blogger, forfatter og kommunikasjonsrådgiver med eget firma.

Jeg tror på at akkurat nå er den lykkeligste tiden i livet mitt, ja, tross trass, hverdagskaos og lite søvn. Mammadamen har jeg skrevet siden 2008, og bloggen handler mye om å ta vare på de hverdagsøyeblikkene. Bloggen har etterhvert også blitt en møteplass for engasjerte mammaer, og pappaer. Her deles meninger, refleksjoner og inspirasjon!

Eget firma
I 2012 startet jeg mitt eget firma, Gamkinn Media, for å ha en mer fleksibel hverdag sammen med barna mine. Jeg jobber blant annet med å lage nettsider og skape innhold på nettsider og i digitale medier, samt å hjelpe mine oppdragsgivere med å få omtale i media.

Bokutgivelse
8. mars 2013 debuterte jeg med boka Beklager, jeg må være mamma på Cappelen Damm. I boka får du ærlige historier fra en småbarnsfamilies hverdag med tidsklemma, dårlig samvittighet, beklagelser, barn som ikke vil i barnehagen og sjefer som ikke forstår, men også om en hverdag som inneholder livets lykkeligste øyeblikk. «En mammas tanker og erfaringer og om viktigheten av å leve her og nå.»

Takk for at du besøker Mammadamen. Hvis du lurer på noe, kontakt meg gjerne på karianne@mammadamen.no.

Hilsen Mammadamen alias Karianne:-)

(Foto: Rebecca Zeller)