Hva skal vi snakke om?

Fredag betyr nyhetskommentar og debatt her på Mammadamebloggen. Denne uka har dog blikket mitt vært mest på lillegutt på nå 12 dager enn på aviser og nyhetssendinger må jeg innrømme.
Ja, jeg har selvfølgelig fått med meg undersøkelsen som viser at Ettåringer er mer enn åtte timer i barnehagen (hver dag), at Stortinget vedtok å utvide foreldrepermisjonens fedrekvote med to uker, og hele stønadsperioden med ei uke, og at VS Naipaul ikke finner noen kvinnelige forfattere som kan matche hans skrivekunst. Og gjett om det kribler i fingrene etter å skrive om disse sakene! Men ammetåka er tett, så jeg velger i stedet å komme sterkere tilbake neste uke! For tross den herlige ammetåka, kan jeg garantere at Mammadamebloggen fortsatt kommer til å inneholde mer enn barselprat. Selv om det blir litt av det også … .

Jeg har forøvrig fått noen innspill på temaer til nyhets- og debattinnlegg, blant annet vil jeg skrive om:

 • Gucci-feminisme
 • Ettåringer i barnehage
 • Økning i antall aborter på jentefostre i India

Jeg tar veldig gjerne i mot flere slike innspill! Legg igjen en kommentar eller send en epost til mammadamen@gmail.com. Hvis du blogger selv og har planlagt å skrive om noe som engasjerer deg, kan vi kanskje sammen skape mer oppmerksomhet?

God fredag fra Karianne!

(Kollasj av Gemma Bayly)

Betent amming
De viktigste minuttene ...

Kommentarer

 1. sier

  Gratulerer så mye med minstemann! Det er jammen godt gjort å greie å engasjere seg i omverden med et tolv dager gammelt nurk;)
  Lenas siste bloggpost..Grisehjerter

 2. sier

  Jeg blir rett og slett imponert over at du kommer med nyhetskommentar i det hele tatt, jeg. Superwoman! Gleder meg til kommende innlegg, både om barselprat og om samfunnsaktuelle tema! :-)

  Helgeklem fra Liv-Inger!
  Liv-Ingers siste bloggpost..Bleiebonus og annen bullshit

 3. Ingrid B sier

  Velkommen tilbake til bloggen, og gratulerer saa mye med vel overstaatt födsel! Jeg hadde haapet du kom til aa kommentere kvinnenettverket/forumet «Hôye haeler» jeg da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge